Notes

Iznākam no skapja

Pamazām pazūd agrākās tieksmes “slēpt” kompāniju patieso izcelsmi un īpašniekus, daudz dažādu firmu sākušas pāreju uz to dzimtajiem zīmoliem. Piemēram bankas: Sampo kļūst par Danske Banka, Hansabanka kļūst par Swedbank, Unibanka – Skandinaviska Enskilda Banken, un Nordea ir Nordea. Smieklīgi kā visām lielajām bankām ir tik uzkrītoši Skandināviski nosaukumi tagad. 
Arī Laima jau kādu laiciņu rotā savus produktus ar sen aizmirsto Th.Riegert vārdu, un vairākas maiznīcas vairs nekautrējas, ka maizi patiesībā ražo Fazer rūpnīcās. 

Šodien šķērsojot vanšu tiltu novēroju gigantisku Swedbank uzrakstu pie saules akmens. Vēl bija apklāts ar svinīgo plīvuru, bet labi varēja saprast kas tas ir.

10 Comments on “Iznākam no skapja

  1. good thinking 😉
    starp citu GE money bank nepieminēju. Tie gan ir duriki, viņi nevienā savā reklāmā neparāda savu lielāko trumpi – GE ir 4 lielākais uzņēmums pasaulē. GE Money bank reklāmas vispār ir šausmīgas.

  2. kaut gan principaa shada vardu mainja ir tikai iluzora, jaskataas jau cik daudz banku lidzeklju arii Sweedbank, Nordbank utt. ir iegulditi, piemeram, Krievijaa utt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.