Bicycle

Velo maršruti Latvijā

Tā kā vasara ir klāt, aktuāli kļūst arī interesantu brīvdienu maršrutu meklēšana. Interesanti, bet lielai daļai Latvijas novadu vai pilsētu mājaslapās, ir atrodamas arī Velo maršrutu kartes. Centos apmeklēt lielu daļu no tām, un ielikt šeit jums vienkopus, jo bieži vien, pagasta padomju mājaslapas ir visai grūti atrodamas, vai arī šādi PDF faili tajās nav viegli atrodami. Pagaidām vienīgi varu nokaunināt Pāvilostas, Saldus un Ventspils atbildīgos, jo šīm pilsētām nav nopietnu velo maršrutu karšu. Iespējams neesmu atradis (pilsētas ietvaros neskaitās).
Te nu būs, un ja jūs zināt vēl kādu līdzīgu, oficiāli marķētu un kartētu velomaršruta PDF, dodiet ziņu komentāros, un papildināšu sarakstu:

Ceru, ka noderēs!

18 Comments on “Velo maršruti Latvijā

  1. Sliktums, ka tie linki pazūd ik pa laikam, no sērijas skatījos savus blog ierakstus ar linkiem uz noderīgiem materiāliem, gandrži pusēi jau bija “page not found”. Bet tā būtu noderīgi. + nezinu vai neredzu vai kā, bet ieliec blogā meklēšanu, meklēju 1 tavu rakstu, nācās atrast caur google

    1. Ja tu pateiktu kuri raksti tie bija, es varētu salabot. Parasti nekas nepazūd. Dažiem rakstiem adrese ir linkā “blog.sapnis.com” – tāds vairs nav. Ja nodzēš to “blog” tad links aiziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.