Politics

Man arī uzspļaut

Noteikti esi pamanījis ielās reklāmas plakātus ar skandalozu “MAN UZSPĻAUT” tekstu, un raudošiem pensionāriem un grūtniecēm fonā. Ar domu – tev uzspļaut uz minētajiem, ja tu nemaksā nodokļus.
Jā, es varu galvot, cilvēkam, kas saņem mazāk kā 200Ls un kuram ir izvēle pabarot bērnus, vai samaksāt nodokļus – viņiem IR UZSPĻAUT uz pensionāriem! Tā vietā lai kauninātu maznodrošinātos, būtu risinājuši nodarbinātības jautājumu, un centušies saprast kāpēc mums ir tik daudz cilvēku, kuru algas neļauj tiem normāli paēst.

Kā kauninot maznodrošinātos viņi cer tos pievērst nodokļu maksāšanai? Problēme ir citur, un tā nav “nekaunībā”.

Un nemaz nerunājot par idiotisko spļāvienu sejā maznodrošinātajām ģimenēm, problēma ir arī prioritātēs.

Man ir uzspļaut uz bibliotēku, kas nevienam neko nedos. Kāds tiešām tic, ka tas pievilinās tūristus, vai liks jaunatnei vairāk lasīt? Tā vietā būtu saremontējuši veco ēku, vai uzbūvējuši absolūti normāla izskata un konstrukcijas ēku kas pilda savas funkcijas, un atlikušo izmantojuši elektronisko grāmatu attīstībā, lai “hipsteri” ar smārtfoniem var par santīmiem izīrēt grāmatas (nu kaut vai tās kurām beidzies autortiesību termiņš).

Man tiešām uzspļaut uz koncertzāli, tajā laikā, kad mums ir problēmas ar apmeklētājiem piepildīt esošās.

Man arī uzspļaut uz parazītu AirBaltic, kas sākotnēji ar dempinga cenām izēda KLM, BA, SAS utt., un tagad dzīvo monopolā uz lielu daļu galamērķu, prasot pilnu cenu par Ryanair servisu. Varbūt tā nāve atgrieztu normālu konkurenci mūsu gaisa telpā un attīstītu tūrismu.

Un redzi, jau savākusies summiņa kas palīdzētu raudošajiem pensionāriem un grūtniecēm.

P.S: kā jau pie visiem šāda tipa rakstiem, atrodas lasītāji ar seklu un paviršu izpratni par rakstīto, tāpēc lai neraisītu agresīvas diskusijas, un izvairītos no vajadzības atkal un atkal skaidrot ko es īsti esmu domājis rakstā, komentāri slēdzas. Autors patur tiesības uz viedokli, un ja jūsu viedoklis atšķiras, rakstiet par to savās informācijas vietnēs.

8 Comments on “Man arī uzspļaut

  1. IMHO, ir arī nedaudz nekaunības – no tās mūsu īsās vēstures – Latvenergo 3 miljoni, kur pazuda ar galiem; apzeltītais tilts pāri daugavai; gājēju pārvadi pāri šosejām.

Comments are closed.