Travel

Ceļojumu plānošana

Sen nu gan te nekas nav rakstīts, ļoti atvainojos.
Sakarā ar strauji tuvojošos projām braukšanu, atcerējos par ceļojumu organizētāju Tripit. Tas ir bezmaksas online serviss kas sakārto visus ceļojumu plānus automātiski – atliek uz noteiktu e-pasta adresi pārsūtīt savus rezervācijas mailus, un Tripit pats sapratīs kas par lidojumiem, kādas viesnīcas, kādi laiki, kur jāpaņem īres mašīna utt. Fantastisks serviss un nav pat jāreģistrējas, var pieslēgties ar Google kontu (Gmail).

Ņemot vēra, ka man šoreiz draud veseli septiņi lidojumi, orientēties nav tik vienkārši. Pārsūtam visus meilus Tripitam, un izskatās šādi:

Protams ne jau visiem ceļotājiem šāds serviss ir vajadzīgs, vislielākais ieguvums ir tad, ja reizē gan lidosi, gan rezervēsi auto un viesnīcas. Tripit ir arī maksas variants, kur iespējams uzskaitīt visu iespējamo kompāniju bonusa punktus vienuviet, kas liekas ļoti kārdinoši, taču aktuāli tikai izteikti aktīviem lidotājiem.

2 Comments on “Ceļojumu plānošana

  1. […] Kā savā blogā raksta Normis, TripIt ir bezmaksas online serviss, kas sakārto visus ceļojumu plānus automātiski – atliek uz noteiktu e-pasta adresi pārsūtīt savus rezervācijas mailus, un TripIt pats sapratīs, kas par lidojumiem, kādas viesnīcas, kādi laiki, kur jāpaņem īres mašīna utt. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.