Recipe

Lasi etiķeti

Jau iepriekš esmu minējis ka fanoju par Daugavas produktiem, kas ne tikai ir ļoti garšīgi, bet arī sastāv no vienkāršām un dabīgām sastāvdaļām, galvenokārt piena, kas nāk no pašu Daugava govīm, kuras slaucot klausās Mocartu.
Vienīgā kritika viņiem ir neatbilstošais mārketings, un tas, ka viņi šīs pozitīvās īpašības nemaz neuzsver. Vēl gribētu kādu EKO sertifikātu kas apstiprina apgalvojumus, kas izteikti viņu mājaslapā.

Te nu neliels salīdzinājums. Daugavas jogurts, starp citu, maksā 1.35Ls kilogramā, pavisam normāla cena. Uz bildītēm var uzspiest, lai tās palielinātu. Valmieras jogurts nemaz nav tas sliktākais, tas relatīvi ir pat viens no normālākajiem pēc satura spriežot. Bet tāpat, atšķirības ir lielas: