Movie

Skatamies filmas

Sen neko neesmu rakstījis par filmām. Filmas protams tiek skatītas daudz un dažādas, sekos nelielas atskaites par tām dažām, kuras atceros.
(500) days of summer. Man patika, ja to ņem kā standarta romantisko komēdiju. Tāda atšķirīga, nopietnāka, interesanti noformēta, plus man patīk Zooey kā aktrise un kā meitene.

Funny People – droši vien filmas idejas pametējs to noformulēja vienā teikumā “Divi komiķi – veiksmīgs biezais, un neveiksmīgs lūzeris – satiekas un mācas viens no otra kļūdām”. Nekādas dižās domas te nav, bet nu komēdija tā arī īsti nav. Dramēdija nedaudz. Ir tur joki, bet es nezinu, man ne pārāk. Nepavelkos uz Apatova filmām. Patika tikai daži tēli, daži joki.

State of Play – noteikti viena no filmām, kuru aizmirsīšu jau pēc dažām dienām, jo stils viņai ir tāds nenormāli līdzīgs desmitiem citu redzētu filmu. Krimiķis, interesants stāsts, interesanti skatīties, bet ne vairāk kā kāda seriāla sērija – patika, bet oskarus diez vai kāds pasniegs.

Up – ļoti patika multene. Man šausmīgi sabēdina stāsti par to cik ātri paskrien dzīve, un ka mēs to visu palaižam garām sīkumos un ikdienišķās problēmās, tāpēc filmiņas sākums bija tāds nedaudz nospiedošs (kas gan nav slikti). Patika tēli, patika animācija, būtībā viss patika. Viena no pēdējo gadu labākajām datormultenēm noteikti (looking forward to Mr.Fox though!).

6 Comments on “Skatamies filmas

Comments are closed.