Review

The Loop

Esmu pamanījis ka vazājoties pa interneta dzīlēm reizēm ir tā ka neko nevar atrast, bet ir brīdis kad ieeju tādā kā maģiskajā golfa straumē, vai kā man patīk to saukt – *the loop*. Atceros Finding Nemo multenē bija tāda stilīgā ūdens straume kur tusēja visi reālie bruņurupuči un krutākie dzīvnieki. Ārpus straumes viss notika lēnām un garlaicīgi.
Kā tas izskatās netā? Nu piemēram es meklēju saitu ar labu CSS izkārtojuma piemēru. Sākotnēji atrodas tikai google-spam (mākslīgi sakačātie saiti bez satura, bet ar augstu ranku, piemēram epinions un about.com), tad atrodas tikai veci saiti vai slēgti forumi (experts exchange), bet vienā brīdī izdodas iekļūt kādā privātā dizainera blogā kur šī problēma tiek apskatīta, un galvenais – tiek piedāvāti linki uz citiem resursiem, kā arī ir t.s. colophon – linku saraksts uz citiem līdzīgi stilīgiem dizaineru blogiem. Tad ir notikusi ieiešana *the loop* un es varu sākt apgūt sev nepieciešamo informāciju, jo pēkšņi tās ir pārpārēm daudz.

Secinājums? Google ir baigā miskaste. Esmu mēģinājis googlēšanas vietā jahujēt (kā citādi pateikt?) vai emesenot, bet tie ir vēl šausmīgāki. Internets ir viena liela spama kaudze. Page rank vajag pamatīgi pārstrādāt vai ieviest kautkādu digg stila balsošanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.