Books - Diary

Vilciens

Šodien kāds no PV darbiniekiem bija izdomājis izspēlēt ļaunu joku un uz peak-hour atsūtīt īso vilcienu. Rezultātā visi saspiedās kā marinētas kukurūzas bundžā un es pie sevis nolēmu nākamo nedēļu tomēr braukt ar velo. Itkā jau biju iesācis, bet šonedēļ mani pierunāja iegādāties 5 dienu vilcienkartiņu.
Vēl vakar iegādājos pāris Vladimira Megrē grāmatas par viņa itkā-notikušo tikšanos ar sibīrijas mežā dzīvojošo meiteni Anastasiju, kas ir vairāk kā neparasts tēls. Grāmata ir interesanta, bet brīžiem kaitina autora cenšanās man pierādīt cik viņš agrāk bijis stulbs, visu laiku pieminot dzerstiņus un atkritumu mešanu mežā, kas viņam šķitusi neatņemama jebkura cilvēka dzīves sastāvdaļa. Citādi – pārāk dīvaini, pagaidām nesaprotu ko domāt. Izdarīšu secinājumus pēc izlasīšanas.

6 Comments on “Vilciens

  1. Vladimira Megre grāmatas par Anastasiju – satiktu meiteni mežā – nosaukta kā literatūra par ezotēriku. Labprāt uzzinšu Tavu viedokli par to, ko esi izlasījis. Man pašai ir vēlme pieķerties tām ( veselām 8!!!) klāt. Tomēr neatliek laika un dažādie vidokļi arī mulsina – vai tiešām man tas varētu būt interesanti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.