Medium Rare
Šī nedēļa ir zemeņu nedēļa. Ēdu tās tik lielos daudzumos ka jau bail paliek. Šodien arī brokastīs man bija tikai zemenes. Es ceru ka tas man tikai par labu nāks. Par ēdienu runājot nesen iedomājos ka mūsu krāsnij ir arī pilnvērtīga grila funkcija, ko izmēģinājām uz mednieku desiņām – lieliski! Nākamais bija steiks, ko gan pamatīgi salaidām dēlī, bet garšīgs tāpat bija. Pēcāk izlasīju veselu enciklopēdiju par steikiem, mēģināšu vēlreiz. Amerikāņiem ir pat vesela valsts iestāde kas nodarbojas ar steiku kvalitātes vērtēšanu un sertificēšanu. Interesentiem: http://www.thedenverchannel.com/food/2408970/detail.html
un: http://www.wikihow.com/Grill-Steak
Man pietrūkst steika, jātaisa nu pašam. Latvijā steiks vai nu ir slikts, vai ir pārāk dārgs. Šejienes TGI vispār neesot salīdzināms un nav vērts tur iet (tā man teica, es gan neesmu pārliecināts).