Review

Hot Fuzz

No sākuma jau likās ka, neskatoties uz augsto IMDB vērtējumu, filma ir blāva un prasta angļu komēdija. Uz beigām gan scenārija autoram (Shawn of the Dead, anyone?) laikam viss bija piegriezies un šis sāka laist tādu sviestu, godīgi sakot – pilnīgi negaidītu.
Īpaši labu tas filmu nepadarīja, un ar visu absurdo nobeigumu tāpat tai vairāk par 6.5 netiks. Komēdija bez siekalu un puņķu jokiem jau laikam automātiski nozīmē pasaules brīnumu, kas varētu izskaidrot negaidīto kritiķu atbalstu, bet es neuzķeros – esmu vecmodīgs un man vajag ko vairāk.

 Update: Pāris nedēļas vēlāk atceroties, nebija jau “tik” slikti. Vismaz uz Norbit un līdzīgas klases filmu fona. Nu sešinieks.

20 Comments on “Hot Fuzz

  1. shawn of the dead ir. noskatījāmies. sākums – izcils ierēciens par zombīšu filmām. patiešām smieklīgi. un british english… jā… beigas. sasodīti stulbas. tā arī nesapratu- par ko un kāpēc filma, jāsmejas, forša.
    kopumā. noskatīties jau var.
    ar cieņu, es.

  2. jā, arī šai filmai tā pati vaina, tikai sākums nebija tik smieklīgs. es joprojām nespēju saprasts kas mudināja visus tik augstu par viņu balsot (iekš imdb)

  3. Mans vērtējums būtu augstāks par 6.5, tā kā man ir zināmas noslieces uz angļu filmām, bet patiešām IMDb vērtējums šķiet mazliet nepamatots. Lai gan – IMDb lietotājus vispār ir grūti izprast. Apskaties, piemēram, cik Top 250 filmās tur ir 2006.gada produktu.

  4. Kā teikt – katram savs. Es taču nesaku, ka tev vajadzēja tai filmai patikt (tu gan laikam nesaki, ka man vajadzēja nepatikt).

  5. Norbita ari vareja smieties? Nez, bet man tie “Your mama is so fat…” joki neshkjiet tik smiekligi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.