Review

Zodiac 2005

Patiesa filma par sērijveida slepkavu un par vēsturiskajiem faktiem kas saistīti ar to. Filma interesanta, sižets plūstošs, personāži realistiski.
Pats interesantākais fakts kas sastīts ar šo filmu ir tas, ka mēs itkā skatījāmies filmu Zodiac 2007, un pat daļa treilera gandrīz sakrita ar šo filmu, bet patiesībā izrādījās ka tā ir 2005 gada versija ar citiem aktieriem, kas gan pēc atkārtotas treilera noskatīšanās izrādījās mazsvarīgi – filmas gandrīz viens-vienā, jaunākā nedaudz holivudistiskāka.

Pats neinteresantākais fakts saistīts ar šo filmu bija tas, ka tās skatīšanās sevī ietvēra visus tos negatīvos aspektus, kurus pieminēju savā rakstā par filmu skatīšanos. Piemēram mani nekādi nespēj iepriecināt nepārtraukti komentāri par to ka galvenais personāžs nerīkojas kā īsts vīrietis vai pozitīvs tēvs (vai viņam tā bija jārīkojas? vai šī filma ir par blondiem paraugtēviem?) vai ka viņš izmanto pārāk mazu blociņu un tas nav praktiski (what?) vai arī ka slepkava noteikti ir Lostā epizodiski esošais Ītans kas šeit bija reportiera lomā (vainīgais noteikti ir vienīgais atpazīstamais aktieris).

Bet tas viss ir nenozīmīgas detaļas, filma man likās simpātiska, un lai arī nekādus oskarus noteikti neieguva, arī zemē nomests laiks tas nebija, un skatīties bija patīkami.

4 Comments on “Zodiac 2005

  1. Mekleeju vienreiz sho filmu, bet atkal neveixmiigi. N.R., kaadas filmas tu biji iecepis tajaa dvd diskaa, ko nodevi Agrim jau labu laiku atpakalj? Es vinjas taa arii neesmu redzeejis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.