38 Comments on “Dzimis Brīvībai

  1. Nu,ja Tu domaa muus ar tiem “Es neesmu kaa dazhs labs kas ieiet un panjem :)”, tad jau sen zinaams, ka shis periods ir Kž pagaajis. Bet vajag izlemt nevaru tachu tik ilgi domaat. Kaut gan man jau likaas, ka Juus izleemaat nepirkt neko?

  2. it iipashi man patiik shis teikums!!! “Pilsētā pārkārtojoties, ieslēdz nīkulīgo pagrieziena uguntiņu un vienkārši brauc virsū — tāpat nobīsies un palaidīs.”

  3. Es neesmu kaa dazhs labs kas ieiet un panjem 🙂 Mums shii automashiinas izveele ir filozofiskas dabas domu lidojums, dziives jeegas apcereeshana jau gada garumaa.

  4. peec aprakasta pilniigi piekriitu, tikai paarkaartojoties gan vajag paskatiities, ja nu tu rcits defender? 😀
    automashiina ir izturiiga, taada kaadai tai ir jaabuut, bet risinaajums ar 5 cilindru motoru gan mani paarsteidz, kapaeec nevareeja 6us, kas dotu daudz liidzenaaju motora darbiibu, un buutu par 400Ls daargaaks, vai arii 4cilindru, kas liekas ka darbotos liidzenaak par 5iem :), ja tik ljoti gribeejaas, lai tas spogulis krataas, vareeja taksh kaadu vibrrejosu sitprinaajumu ielikt 😀

    pateerinjsh ir kaa normaalam dzhipam.

    bezcelja apstaakljos buus stipri vien paaraaks par X5 touareg (vai kaa to VW sauc) landkruuzeri utt.

  5. sanaaca parunaaties ar vienu auto/motobrauceeju. vaards pa vaardam, nonaacaam pie teemas par “nikniem” auto, vinjsh par teemu “defenderis” teica ko mazliet citu – aarkaartiigi daargas detaljas, kad nobirst kaut kas viens, reizee birst arii kaut kas cits, oficiaalajiem diileriem neesot uz vietas latvijaa vispaar nekaadu detalju, viss ir jaapasuuta. Tas gan daudziem taa ir, ja grib origjinaalaas detaljas; vnk defenderim nekas cits arii neder, kaa tikai origjinaali – golfa amortinji vinjam, shkjiet, nederees. Es gan metu pretim, ka, kaa baumo, tad shameejs “defenderis” tik aatri neluuztot. Tam vinjsh arii pilniibaa nepiekrita – ikviena jauna mashiina “kaadu laiku” nav jaalabo. Vienaa servisaa pazinjam, tiesa, rangerovers (nevis defenders) esot meenesi labots, ieskaitot detaljas pasuutiishanu, visas izjaukshanas, salikshanas. Vaina bijusi kaut kur piekaree.
    Uztvert sho kaa informaaciju bez zemteksta.

  6. bez tam, lasot to pievienoto rakstu, uznaaca paardomas – tas aparaats ir ljoti ok bezcelja apstaakljos – to, domaaju, neviens nevar paarmest. Tachu ja arii grib pavandiities pa Kareelijas mezhiem, uz turieni arii kaut kaa ir jaaizbrauc. un, pieljauju, pa shoseju taads dampis ir ljoti slikts variants.
    (sho gan driikst uztvert kaa informaaciju ar zemtekstu)

  7. Tici man, es esmu paintereseejies diezgan daudz. Un tas cilveeks savukaart visticamaak par to ir tikai kautko dzirdeejis no kautkadiem cilveekiem ‘taalu ziemeljos’. Detalju cenas zinu, kas varbuut kadreiz buutu jamaina arii zinu. Kur dabuut arii jau zinu. Aha saliidzinaaji ar rangeroveru, tapat kaa hondu ar leksusu – pilniigi cits produkts ar citu razhotaaju 🙂 Ka jau vareji pie lietotaju atsauksmeem arii redzeet, neviens neko taadu nesaka. Es jau negribu teikt ka vinjam nekas nav jalabo – katrai mashinai kautkas ir kadreiz jalabo. Var pirkt golfu un dzivokli tuvu servisam. Var nopirkt defenderu un iebraukt servisaa reizi desmit gados – tad ari nav problema samaksat 3x vairak ka golfam (kaa nemaz nav, detaljas vinjam leetaakas kaa subaram). Par detaljam tev nepareiza informacija, virsbuuvi majas apstakljos varot uzbuvet no jauna, visi panelji ir plakans alumiinijs, pec vajadzibas var jebko ielikt ja tev saanaa kads ieskrien. neiesaku uzticeeties cilvekiem kas slepjas aiz krutaa vaarda “autobrauceejs” un tipa zin visu par mashinam kadu latvijaa nemaz tik daudz nav. Esmu redzeejis pat bbc sizhetu kur dzeki panjem un pa taisno iedarbina 20 gadus shkjuunjmalaa noguleejushu 110 un shis aiziet neko. ja shai mashiina nav laba, lai paraada kaadu kas ir 🙂 zhel ka nepaprasiji vinjam alternatiivu. droshi vien nezinaatu ko teikt. shis viss ir ar zemtekstu (es vel gan nezinu kaadu)

  8. es nevienam nebraucu virsuu, tikai aizstaavu savu gadu ilgo peetniecisko darbu shajaa jautaajumaa 🙂 turklaat ne viens vien liidziigs cilveeks man arii ir izteicis komentaarus. apkopojot forumus, pieredzes, testus, raidijumus, zhurnaalus, video, ebay, specialistu komentaarus – taa esmu nonaacis pie saviem secinaajumiem.

  9. ai, iisteniiba jau taa ir, kameer pats nepaarliecinaasies, tikmeer visaam atsauksmeem var uzticeeties tikai daljeeji – viens saka to, otrs saka to

  10. jebkurai atsauksmei, jebkurai recenzijai seko (sponsoree) arii pati firma, kas razho auto, bet okey, ja Juus njemsiet sho noveelu, lai visa infa tieshaam buutu objektiiva un patiesa. tad vareetu laist pa mezhiem vareetu katram pa vienam iegaadaaties

  11. taada sajuuta, ka es buutu normim uz kaajas uzkaapis. cilveek, es neapshaubu tavu dedication defendera virzienaa, es piedalos demokraatiskaas diskusijaas! chill. un kad beidzot tev paaries taa ideja, ka – ja kaads tev kaut ko _iesaka_ vai pat _pasaka_, vinjsh obligaati tevi grib paarliecinaat, apvaardot un likt tev paardot dveeseli saatanam. Peerc manis peec kombainu, ja atrodi tam pielietojumu. Katram savs, visi vienliidziigi.

  12. ko tad tu gribeeji lai es atbildu? nu iedomajies apmeram situaaciju, tu buutu noskatiijis kautko (nu piemeram savu patreizejo dzivokli liepajas ielaa) un es atnaaktu un teiktu – zini es satiku vienu onkuli uz ielas un vinsh teica ka taa vieta ir baigi suudiigaa, tur bomzhi vazaajas, maaja visticamaak driiz sabruks un taa vien liekas ka tikai lohs taadu var nopirkt.
    es tikai meginaju atspeekot kritiku pastaastot ka esmu daudz intereseejies, un arii pasham bijushas lidzigas domas, bet taas neapstiprinaajushaas

  13. ok, pie taa arii paliekam. 🙂 man vnk rodas sajuuta, ka tu paaraak saasinaati uztver to reto reizi, kad iedroshinos kaut ko apgalvot skalji, bet tas lai paliek mans viedoklis.
    P.S. man ljoti vajadzeetu sarunaat ar tevi pa briivdienaam pafocheet bildes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.