Notes

Reklāmu plakāti

Šodien skatos uzraksts: “Piens un Augļi – tā ir mīlestība”. Pirmais kas man ienāca prātā ir vēdergraizes un caureja. Piens un augļi 🙂 Vēl interesants uzraksts uz autobusa “Man patīk izklaidēties, bet ne pārāk daudz”. Nu ko tas vispār nozīmē? Lūdzu dodiet piemērus, es gribu zināt ko tik absurds apgalvojums vispār nozīmē. Tipa “man patīk dzert šņabi klubā, bet tikai otrdien, ceturtdien un sestdien, bet ne pārējās dienās”. Ko nozīmē “man patīk izklaidēties”? Ir kādi cilvēki kam nepatīk? Es izklaidējos skatoties filmas, lasot grāmatas un tiekoties ar draugiem. Kad tas ir pārāk daudz? Pārāk daudz kam – filmai vai kādam citam mistiskam vērtētājam? Pilnīgs sviests 🙂

12 Comments on “Reklāmu plakāti

  1. Mana izpratne: “Man patīk izklaidēties, bet ne pārāk daudz” nozīmē tieši to, ko tu saproti: tas nozīmē, ka bišķi iedzert un uzkauties ar krieviem pie La Roccas ir normāli, bet pārcensties nav labi. Principā: tīņu auditorijai atgādinājums nepārtusēt. “Piens un augļi – tā ir mīlestība” – noteikti kaut kāda augļu piena reklāma.

  2. :))))) nu, tā iedzert , bet ne parāk daudz ap 3 promilē 10 gadīgai beibei :))))). Mēs šobrīd ar Kž skatamies Nikitu, tik traki gan nav. Bišku 80 sit arā, bet tālākās sērijās tur mainās personāžu stils :))))

  3. Interesanti kurā brīdī šis prātvēders zin kad ir par daudz. Viņam ir kautkāds izklaides termometrs, vai kads cits interesants tests? Katram taču ir savs mērs, arī uz ielas dzīvojošie alkoholiķi domā ka zin mēru.

  4. Piedāvāju ļoti labu risinājumu: uztaisīt maksas līniju, pa kuru piezvanīt man un noskaidrot atbildi uz šo jautājumu. Piemēram: te zvana 17 gadus veca Odrija no Balviem. Ar draudzeni izdzērām puslitru Stoļičnajas un nosūcāmies ar kaut kādiem skūtajiem bijušajiem zekiem. Tagad viņi mums piedāvā aizbraukt uz viņu dzīvokli. Vai mēs esam pietiekami izklaidējušās vai vajadzētu vēl?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.