Notes - Review

Dupree & Click

Šodien sēžu mājās un klausos kā vecis liek skapi. Vakar vakarā noskatījos You, Me and Dupree kas bija nu tāda neko sev parasta komēdija. Īstenībā jau Kate Hudson bija vienīgais iemesls viņu skatīties. Tikko savukārt pabeidzu otru šīgada komēdiju – Click. Nebiju neko no viņas gaidījis, bet patiesībā ar savu vienkāršo un nodriskāto domu viņa ir ģeniāla. Un lai iet ieskrieties tie idioti kas viņu nosaukuši par komēdiju. Tiešām jauka filma, liek apstāties un padomāt par nākamo soli. Par sveces dedzināšanu no abiem galiem.

16 Comments on “Dupree & Click

  1. Click ir baigi laba, bet taa tur Dupree jau peec plakaata man shkjiet ir pilniigs meesls un to vareetu skatiities vieniigi kaut kaadaa kompaanijaa, jo skaidri zinaams, ka lielaako dalju nedzirdeetu un neredzeetu, jo runaatos ar paareejiem.

  2. Manā izpratnē Click būtu laba filmā, ja: 1) no tās aizvāktu Adamu Sendleru;
    2) ja tai būtu kaut nedaudz lielāks ticamības moments. Galvenais varonis ir tāds pats darbaholiķis arhitekts kā es – baletdejotāja. C’mon – viņš lielāko daļu laika uzvedas kā debīliķis un nevis kā darbaholiķis. Kurš reāls cilvēks rotaļātos ar lieko ādu, kas palikusi pēc liekā svara zaudēšanas? Turklāt viņš ir stulbs: apturēt laiku, lai uzkāptu uz galda un iepirstu priekšniekam sejā, viņš var, bet apturēt laiku, lai pastrādātu, un pēc tam veltītu laiku ģimenei – protams, ka nē;
    3) ja tas brīdis, kad realitāte pāriet sapnī, būtu kaut nedaudz labāk nomaskēts un visas filmas garumā nebūtu skaidrs, ka tā ir fikcija;
    4) un vispār – man neviens nepiekrita, ka “Everything is illuminated” nav komēdija, bet šī pīles drāšanas filma pēkšņi ir baigā drāma?

  3. 1. Man vinsh netrauceeja 2. Nu come on, taadaa filmaa vel ticamiibu. par otro – nu par to jau taa filma arii bija, par nepareizajaam izveeleem
    3. man tas briidis nebija tik skaidrs cik tev
    4. par to vel zinatnieki ilgi striideesies 🙂 shitaa filma ir tik pat daudz komeedija cik everything is illuminated. tikai otraa bija cita liimenja filma, taadas nesaliidzina.

  4. par 2. punktu – ja tu apgalvo, ka filma ir ģeniāla, no tās taču varētu prasīt personāžus, kuriem tu notici, ka viņi patiešām ir tie, par ko izliekas, vai tad ne? pretējā gadījumā šo filmu var aizstāt ar pāris frāzēm: “Darbs un nauda dzīvē nav galvenais. Daudz svarīgāka ir ģimene un mīlestība. Ja domāsi tikai par naudu un karjeru, dzīve paies garām nemanot un beigās tu to nožēlosi” un netērēt naudu uz filmas skatīšanos.

  5. jaa, vienkaarshi. un taa ir ar visaam filmaam. ne? es neapgalvoju ka vinja ir geniaala. es apgalvoju ka vinja ir geniaala savaa vienkaarshiibaa, un tas ir jau kautkas cits 🙂
    tas pats kas uztaisiit mozarella ar baziliku un tomaatiem. liene saka – siermaize. jaa! un kas par siermaizi! 🙂

    peace out

  6. Tad, kad juus sanaakat uz kaadu filmu skatiishanos, vienmeer pie maajas dezjuuree aatraa paliidziiba? 😉 Domaaju, ka vajadzeetu, ja njem veeraa to, ka vienmeer un par visu striidaties, tikai liidz kautinjam droshi vien juus attur draudzenes/sievas.

  7. Nee, mees striidamies tikai netaa :)))). Dzivee varbuut taa bishkuci un pie sevis nodomaajam “Nu, baac, cik tas viens vai otrs dumsh” (joke)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.