Home - Notes

Daudz daraamaa

Vakar interesanti iepirkaamies. Nopirkaam dazhaadus mazgaashanas liidzekljus, gridas mazgajamo slotu, spaini, veljas zhavetaju-statiivu. Iedomaajaamies kas tik veel nebuus vajadzigs, un atmetaam ar roku pagaidaam 🙂 Veel parakstiijaam pirkuma liigumus, uzzinaajaam ka uz valsts kasi jaapaarskaita 1027Ls valsts nodevu, un veel kautkas liidziigs bankai par pakalpojumu. Isti vel nezinu cik. Pods vel nav paraadijies, bet santehnikis esot sho nopircis un shonedeelj noteikti uzlikshot. Shi iemesla deelj savaakt atsleegas veel nevaram, toties brauksim nopirkt gultu. Veel jaasleedz liigums ar latvenergo un pilseetas uudens apgaades sisteemu (vells vinju zin kaa shos sauc). Intrernets interesants tiek piedaavaats – 12.99 par 2Mbit, 22.99 par 5Mbit, un 32.99 par 10Mbit 🙁 nekur taadu cenu sadaliijumu vel nebiju redzeejis. Lielaas ka pa ieksheejo Latvenergo tiiklu 100Mbit esot, itkaa man tas kautko dotu. Mosh kaadam kaiminjam buus neaizsargaats bezvadu pieejas punkts, tad par briivu vareesim piesleegties (pa kluso). Ha! Tikko izlasiju ka man atrakstiijis Indonezietis vaardaa Putra. Nu ja, iisi sakot kaa var redzeet – tuvaakajaa laikaa maz atpuutas. Tikliidz buus pods ielikts, mainiisim sleedzeni un saaksim vest lietas iekshaa, liksim lai tehniku beidzot atved, lai virtuvnieki saak meeriit telpas, lai to pashu dara arii skapinieki utt. Phew, kompliceeti.

18 Comments on “Daudz daraamaa

  1. mees atkalsaakam interseeties cik vannas istbaa remonts izmaksaas utt. Un veel es nesaprotu hren valtij tik daudz vajag nodoklos…. ta pat jau no vinem taa zeme pirkta… ko lai saka PIIII!

  2. Zaaaaane! 🙂 Kas taa runaa? Lai jau vinjiem tiek, citu variantu nav. Vel man patiik, ka procenti tiek apreekinaati no krediita summas, nevis ipashuma cenas vai kadastralas veribas. Kada #@*$^ peec man no kredita sumaas kautkadi procenti jaapreekina? Ja nu es kreditu njemu lielaaku lai nopirktu miljons chupachupsus?

  3. Kaut kaa neticaas, ka tur pirktu milons chupachupsus, jo tam tev vajadzeetu 100 kilolatus, ja tie par 10 santiimiem gabalaa vai vismaz 50 kilolatus, ja par 5 santiimi gabalaa. Liidz ar to mans buut domaat, ka tu vairaak kaa kaadus 100tk chupachupsus reaali neplaano pirkt.

  4. Vispaar, kad Jums viss shitan taa dziivoklja epopeja buus beigusies piestaadiisiet taami par biedu vai briidinaajumu citiem, oki? (tas ir lai mees ar kzh vareetu papeetiit savas pesrpektiivas). varees sarunaat? Jeb Juus jau kaut kaadu uzskates tabulu veidojat?

  5. Nju, svariigaakais jau pats pamats – dzzivoklis, cik, kam, par ko, cik biezhi dziivoklja sakaraa; iedziivi jau var piereekinaat pie eertiibaam :))).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.