Review

The Incredibles & Thumbsucker

Man jau kadu bridi ir tada kategorija `Movies and Books`, varetu vinju kautka parsaukt un tad turpmak ari pierakstishu visu ko lasu un skatos (brinumaini maz gan tur bus).
The incredibles, preteji gaiditajam, man patika tiri labi. Jautra izklaide uz liela televizora un labas skanjas sistemas. Ar nepacietibu gaidu otro dalju. Vertejums 8+1=9 (pirmais ir vertejums pec izjutas no 1-10, otrais ir no 1-3 pec klases. lai nesanaktu ka american pie ir viena limeni ar krusteevu, jo tas ir dazhadu kategoriju filmas, bet abas ir samera simpatiskas sava veida. kazhem shi verteshanas sistema ir pazistama).

Thumbsucker. Diemzhel skatijamies vinju krieviski, un brizhiem jautrojamies, tapec daudz no tas filozofijas palaidu garam, filmai bija savs sharms un ideja, bet truuka kautkaa vienojosha. Neievilka sevii kaa dazhas lidzigas filmas (pirma asociacija – krustojums starp donnie darko un american beauty, bet tomer nekas no abu to filmu magjijas). 8+2=10

6 Comments on “The Incredibles & Thumbsucker

  1. 🙂 jaa, man ar taa aritmeetika patika…. btw, kura briidii tu pie Thumbsucker skatiishanaas tiki? pie Buu vai sveetdien?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.