Travel

Back in the USSR (burtiski)

Braucot atpakaļ no nesenā komandējuma, Austrālijas pilsētas Brisbeinas lidostā gribējām nodot somas līdz pat Rīgai, t.i. lai nav katrā lidojumā tās jāizņem un janodod. Liels bija mūsu pārsteigums, kad Cathay Pacific pārstāvis izbolīja acis, un teica “Don’t worry, but there is a small problem. We cannot check the bags to your destination, because Latvia is not in our system. Your actual destination is listed as USSR”.

Diemžēl neizdevās nofotografēt viņa sistēmas monitoru, taču Cathay Pacific, un starp citu arī viņu pārstāvis, ir pārliecināti, ka Padomju Savienība vēl eksistē, un ka tāda Latvija ir kaut kāds tās reģions.

P.S.: un tā kā līdz šim tas ir vienīgais no astoņiem lidojumiem, par ko man nav piešķirtas bonusjūdzes, pieņemu ka viņi atkal ir saskārušies ar dīvaino valsti kas nav viņu sarakstā

4 Comments on “Back in the USSR (burtiski)

  1. Patiesībā šādi gadījumi ir dzirdēti vairākkārt. Ne gluži par PSRS, bet par to, ka Latvijas nav kādas iestādes datubāzē. Bēdīgi, protams, ka tik daudz laika jau ir pagājis, bet vietām informācija joprojām nav atjaunota.

  2. Ja nemaldos, tad uz Bolīvijas robežas viņi nevarēja savā papīra (!) lapā atrast Latviju un tā vietā atzīmēja, ka mēs esam no Lietuvas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.