Notes - Uncategorized

MADARA drinks – tests


Interesants dizains, ļoti forši aprakstiņi uz pudelēm, nekādu krāsvielu. It kā lielisks produkts jau pirms nogaršošanas? Noskaidrosim. Nopirkām visus četrus paveidus par 0.85Ls gabalā, un nolikām rindiņā uz testu. Diemžēl Madara veikalos vēl nav ledusskapju, tāpēc pirms tam atdzesējām līdz temperatūrai “izņemot pudele nosvīst”.

Visi gāzēti, limonādīgi dzērieni, izņemot ķirbju dzērienu. Tas garšo nu uz bērzu sulas pusi. Nesalds (10x mazāk cukura nekā viņu pašu Berry dzērienā), neuzmācīgs, ar savu interesanto piegaršu. Noteikti ne visiem, noteikti tādiem kam nepatīk limpenes (tā jau uz viņa arī rakstīts).

Piparmētru protams tāds svaigāks, bet ar visai stipru piparmētru piegaršu, kas nav gluži ierasts dzērienos. Pārējie divi sarkanīgie ir samērā līdzīgi, tumšais ir saldāks, vis limonādīgākais.

Sastāvs visiem primāri ir ūdens, fruktozes sīrups, CO2 un kāda sula. Pārējās ir augu ekstraktu piedevas. Viss ir no augiem, nekādu mākslīgo aromatizētāju un piedevu. Dažas no sastāvdaļām ir visai pārsteidzošas (ceļmallapas un mauru sūrene). Kopējās garšas – nekas pārsteidzošs, bet visai garšīgi.

Kopumā, es noteikti pirkšu vēl, bet nu protams varēja jau būt par 0.65Ls. Bet nav. Kā nekā tomēr daudz veselīgāka alternatīva Kokakolai ko turēt darbā ledusskapī tam brīdim kad uznāk lielā kolas-lomka.

Iepriekš vienmēr sūkstijos, no bezalkoholiskajiem dzērieniem vienmēr jāizvēlas starp trim galvenajiem dzērienu veidiem – Sula, Ūdens, Ķīmiska Limonāde.

Beidzot ir kāda alternatīva, un turklāt visai garšīga un veselīga.