Diary

Mazsvarīgi novērojumi vakardienas ikdienā

Iespējams es kautko nepareizi daru, bet man sāp rokas pēc kāpšanas sienā. Un vispār, man ir bail no augstuma. Kāpju tapēc lai tās muļķības pārietu.
Vakardien izmainījās plāni, nekur nebija jāiet, tapēc izdomāju izklaidēties aizejot pie friziera. Pie friziera savā mūžā esmu bijis šķiet tagad jau četras reizes – uz abiem izlaidumiem, pirms kāzām, un tagad. Smieklīgi, vai ne? Pirmkārt jau tapēc ka parasti dzīvoju noaudzis un izpūris, otrkārt tapēc ka iepriekš tiku sveikā aizejot pie mammas, pie reizes iemesls paciemoties.

Friziere man patrāpijās baigi foršā (cik nu es no tā saprotu), man vispār ļoti patīk kad kāds pa matiem darbojas, pēc 40 minūšu velo brauciena, stundas relaksācija uz augstākajiem novērtējumiem.

Nogāju lejā uz IXO centra pirmo stāvu, izpētīt jauno Zaļās Karotītes veikalu “Klēts”. Pirmais novērojums – nekāds eko veikals tas nav, jo pārdod visādas lietas kas ražotas Latvijā, lai arī neko diži “evil” arī nemanīju. Cenas pieņemamas, interesanti kā viņi konkurēs ar 10m attālumā esošo Maxima? Nopirku Skrīveru gotiņas, kas manai gaumei bija pārāk svaigas (man patīk tā cietā kārtiņa apkārt, un tas mīkstais, bet nedaudz sacukurojies vidus), kā arī trikātas zilo sieru.

Mājās mani gandrīz neatpazina. Apēdu fantastiski garšīgus ar rīsiem, sēnēm un sieru pildītus tomātus, paslaistījāmies, aizgājām uz veikalu pēc saldējuma un pastaigāties, un tad gājām mājās skatīties sesto sezonu seriālam 24. Lai tur vai kā, bet šis seriāls nu gan ir “paredzams” jo visu sezonu sižeta līnijas ir aptuveni vienādas, vismaz pēc konstrukcijas, ne notikumiem. Ir ļaunais grupējums kas apdraud valsti, ir labie kas mēģina atrast ļauno, visai ātri viņiem tas izdodas, bet kautkas noiet greizi, un beigās situāciju glābj paraleli nemaz nemeklēts, bet vājais posms teroristu ķēdē. Nezinu kas man īsti te saista, bet skatāms seriāls. Daudz labāk protams būtu ja man būtu septiņas sezonas ar Lost vai Lie to Me ko skatīties.

Brīvdienās nekādu plānu pagaidām nav, galvenais pie vecākiem jāaiziet ciemos, iespējams svētdien vakarā jāpakāpj pa sienu, un iespejams kautkad jāaizbrauc uz Jelgavu. Tas arī viss.

2 Comments on “Mazsvarīgi novērojumi vakardienas ikdienā

  1. Bija kaut kāds pētījums ka 24h esot viens no adiktīvākajiem seriāliem, tā ka welcome to the club. Esmu noskatījies visu ko par jamo varēja redzēt izņemot webisodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.