Politics

Baltais Karogs

Jaatzīst – pilsētā, kur Latvieši ir mazākumā, acīm redzot neloģiska būtu Latviešu vadība, un tapēc ir loģiski ka tieši partija, kas organizē pasākumus ar sarkanajiem karogiem un kuras mājas lapā noklusētā valoda ir krievu, uzvar vēlēšanās. Protams, it īpaši ja piesolot pilnīgi visu pasauli viņa ir pārliecinājusi arī Latviešvalodīgos. Galu galā, cik es no priekšvēlēšanu kampaņām sapratu, ir tikai trīs tipu programmas – šlesera biznesa programma, antišlesera programmas, un saskaņas centrs kas paredz izdarīt pilnīgi visu ko jebkurš vēlēsies un vēl kurpes sabučot.
Un tad protams ir Epic Fail ar TB reklāmām, kur animācijā tiek apspēlēta teju Finka pareģota, nu jau piepildījusies nākotne – kamēr visi kaujas, atnāk Rubiks un Ždanoka, un aizved Latviju.

Laikam jau situācija, kur Ņujorkas mērs būtu ar grūtībām angliski runājošs Ķīnietis vai Meksikānis vairs nešķiet labs piemērs šādam iznākumam, ja atceramies ka Latvietis ir minoritāte savas valsts galvaspilsētā.

Acīm redzami apzinādamās šādu faktu, Latviešu tauta sev tipiski nokāra galvas un iegāja meža, jo balsot jau nav vērts.

P.S.: komentāri pie raksta ir slēgti ar nodomu, katrs savu žulti izgāzt gribošs cilvēks tiks dzēsts arī pie citiem rakstiem