music - Review

Consolers of the Lonely

Zinu pāris cilvēkus kuri Reviews raksta daudz labāk nekā es, bet tomēr iespaidos es gribu dalīties.
Ja pirms kāda laiciņa es rakstīju cik lielisks man likās jaunais White Stripes albums, neskatoties uz to ka iepriekšējie albumi mani atstāja samērā vienaldzīgu, tad nu beidzot es esmu atradis labāku albumu par to. Ironiski, bet šis albums ir tik pat tālu no White Stripes cik Cream ir no Yardbirds. Pareizāk sakot – necik ne tālu. Es pat teiktu ka šo albumu var nosaukt par Icky Thump otro daļu.

Raconteurs “Consolers of the Lonely” ir fantastisks disks. Droši vien pirmais disks kuru esmu klausījies divreiz viena mājupceļa laikā. Ja Icky Thump spēks ir tikai dažās dziesmās, un dažas no tam es labprāt izsvītrotu no diska pavisam (Conquest), tad Consolers of the Lonely ir ļoti labi komplektēts, gan pirmā gan pēdējā dziesma ir ģeniālas, un arī pa vidu ir kas pavisam labs. Super, kā jau teicu iepriekš – gandrīz Led Zeppelin jaunās skaņās. Nepārspīlējot teikšu ka labākais pēdējo daudzu gadu Rock albums.

Caveat Emptor: Šis ir tipisks austiņu albums. Uz tumbām tam nav tās pašas skaņas, un vislabāk tas skan tieši kautkur dodoties ar austiņām galvā.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.