Latvia

Varavīksnes

Esmu visai neapmierināts par kādreiz tik skaistā, nevainīgā simbola popularizēšanu saistībā ar gejiem. Tagad, jebkāds aksesuārs kuram ir kaut mazākā līdzība ar varavīksnes krāsām, tiek uzskatīts par homoseksualitātes pazīmi un simbolu. Kāda velna pēc jāaiztiek internacionāls, mūžsens simbols? Varētu iet pretēju ceļu, un piemēram paziņot ka Mēness, vai kautvai Zaļā krāsa ir tipisks Anti-Pride simbols, un visi kas staigā vai nu ar mēness attēliem, vai zaļās drēbēs – ir geju nīdēji. Pilnīgs absurds. Tagad jau bērnu rotaļlieta – mīkstais zaķis – ar varavīksnes krāsu krekliņu tiek neoficiāli dēvēta par “geju zaķi”, nu vienkārši outrageous.

10 Comments on “Varavīksnes

  1. ai, man vienalga, ja buus man kaut kas varaviksnes krasaa neesaashu, lai jau domaa ko katrs grib. Lesbietes jau puishiem patiik 😀 😀 😀

  2. nu, no tā cik daudz/maz es saprotu – ideja ir pavisam vienkārša – sasaistīt pavisam divas dažādas, nesaistītas lietas (vienu pierastu un sastopamu) kopā pankākot, ka tad kad tu redzi to vienu, kas ir ikdienā skaidri redzama un atpazīstama (šajā gadijumā, varavīksnes krāsas) tev nevilšus uzpeld prātā seksuālās minoritātes, jo biežāk tu sastopies ar simbolu, jo vairāk tu domā. Līdz vienā bridī, nevainīgs simbols kļūst upuri asoiciācijām tavā prātā. Drīz liksies ka homoseksualitāte ir normāla parādība, tā tam ir jābūt, tā tas ir bijis un viss ir kārtībā. Līdzīgi kā tagad ar televizoriem – ļoti daudziem rodās izbrīns, kā tā var nebūt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.