Review

Futbols Rīgā

Es personīgi neskatos futbolu, un, tāpat kā visi sporta veidi kuru izbaudīšanai jāsēž pie televizora vai tribīnēs, arī futbols manī īpašas emocijas neizraisa.
Bet nu sestdien es izdomāju piebiedroties Kažem un Sergejam un gājām skatīties Latvijas superkomandas – FK Rīga un Skonto.

Neliela atkāpe. Šī ir otrā reize kad apmeklēju dzīvo futbola spēli stadionā. Pirmā reize bija pagājušogad River Plate stadionā Buenos Aires. Tur stadiona ietilpība ir 65000 cilvēku un iekļūšana nav drošāka par ieiešanu kara zonā. Cilvēku pūļa troksni dzirdēju jau vairāku kilometru attālumā. Izskatijās aptuveni šādi.

Sestdien gan spēles skatītāji likās sastāvēja tikai no spēlētāju ģimenēm un draugiem, kā arī bariņa smagi iedzērušu Skonto fanu, kuri ar kliedzieniem un dziesmām reizēm centās pārtraukt klusumu. Cilvēku bija ne vairāk par tūkstoti, un personīgi arī tas likās pārspīlējums.

Neko no futbola nesaprotu, bet spēle likās pamatīgi garlaicīga un likās ka arī maniem draugiem uz laukumu tikai brīžiem gribas paskatīties.

Toties visai labi izrunājām par mūziku un visādām citādām lietām par kurām mums neļauj runāt saviesīgākos pasākumos. Varbūt jārīko “džentlmenu klubs” vai kautkas no tās sērijas, jo mājās šādas sarunas uzsākot uzreiz dzirdu sūdzības par to ka mēs runājam par nesaprotamām lietām 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.