Latvia

sabiedrības seja

Reti kad ieskatos lielo portālu komentāros, bet kad to daru, ikreizi ir vēlme pievienot tikai vienu komentāru – “idiots”. Vai ko tamlīdzīgu, veltītu iepriekšējam komentētājam. Nav jau nekāds noslēpums ka Delfu komentāros dzīvo infantīli vai garīgi atpalikuši subjekti, bet ja tā pavēro, neviens cits daudzapmeklēts portāls nav izņēmums. Piemēram par šodien vilciena sabraukto vīrieti vienīgais komentārs “vai tad nevarēja apbraukt to dzērāju?” un par to ka konfiscēts CITES konvencijā iekļautas čūskas ādas izstrādājums lidostā “čūskām tak tā āda ataug, viņās taču nav iznīdējamas” … Un tie protams ir tie labie komentāri, par sliktajiem pastāstīs tie mūsu paziņas kas kādreiz strādājuši delfos un dzēsuši tūkstošiem ļoti stipri cenzējamu komentāru. Vai tas ko parāda par mūsu sabiedrību? Kā sagadās ka gandrīz visi komentāri pie pilnīgi visiem rakstiem ir rupji, stulbi, vai pilnīgi naivi? Visos portālos! Var jau teikt ka tur komentē tikai prātā izvirtušas sekretāres un skolnieki, bet es šaubos ka tikai tie.

4 Comments on “sabiedrības seja

  1. pilniigi piekritu!Kaut kur redzeeju, ka par komentaru Delfos tika ierosinaats kriminaalprocess. Bet tie cilveeki kas to raksta tieshaam ir slimi un ar naidu paarpildiiti. Kaut kaadaa jautaajumaa kaut kad gribeeju atrasts atbildi komentaaros, bet uzduuros uz kaut kaadu pilniigaako sviestu….

  2. Piedo, varbūt ne pa tēmu, bet darba meilam ir dīvains filtrs, spams tāds baigi kolorītais- kā kļūt par gigantu, ja esi pavisam noskumis, kā viagrēties un sasniegt labus rezultātus! Tur arī cilvēki ir ar izdomu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.