52 Comments on “Kā serverītis nāk pasaulē

  1. Man ir pārāk kreisa muzikālā gaume lai klausītos radio. To daram tikai no rītiem lai dzirdētu laika ziņas (tās gan tikpat uzticamas cik horoskopi) un lai vieglāk pamostos. Radiolugas? Es labāk pats izlasu kādu grāmatu 🙂

  2. oi, sviests, tada propaganda un bernu smadzenu skaloshana.Nabags berns ietekmes savus vecakus, vini aizies uz veikalu un prasis Windows serveru (which one you will choose, …. damm it ).

  3. Normi, atceries Macdonalds ka vini ietekme bernu psihiku, un vinjam tas labi izdevas, (un ja tu vienu reizi, aizvedi berni uz turieni, pamegini vinjam atteikt) tomeer sheit jaa vecaki atdursies, varbut pardomas, bet politika pareiza no M$ puses.Tieshi, tapec Apple ASV ir ljoti populars, jo tas tiek pasludinats no bernibas (skolas).

  4. 🙂 Nu tad švaki, bija tāda Īpašo uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta akcija – Drošs internets. Filmiņas sižets aptuveni tāds: vienā čata pusē mazā Maija 12 gadi, bet otrā pusē Arvīds (ap 50 gadiem vecs, apakškreklā, pusnolaistās biksēs :D) Maijai raksta ka arī ir 12 gadus vecs un grib satikties! Beidziet, šitais bija pat Dienā!

  5. Es arī Dienu nelasu. Citi laikam tagad domās ka esmu kautkāds alu cilvēks vai kas tāds 😀 bet mūsdienās ja nevēlies tikt smadzeņskalots, tad nekas cits nealiek kā pašam izvēlēties informācijas ieguves avotus, un tie parasti NAV ne TV ne laikraksti

  6. Piekriitu NR. Nemaz nefanoju par TV. Ir naacies ik pa briidim dzirdeet taadu kaa neizpratnes pilnu jautaajumu: “Kaapeec tev nav tv?” Praksee ir pieraadiijies, ka pat tad ja ir 250 kanaali, nav ko iisti skatiities + nevar sadaliit kanaalus(ja ir 1 tv). Zinjas tur 99% ir sliktas un nomaacoshas un tikai mazliet un ar “maziem burtinjiem”, ka kaut kas labs vai interesants arii notiek.
    Bet ja runaajam par Arviidu, tad zinu gan kas tas ir, redzeets ir pat uz reklaamu staba.

  7. Nu re! Izskatās, ka pievienošos jūsu klubiņam, manējais tikko uzsprāga un pamira. Apstāvējam, kāds pateica atvadu runu un piemiņas svecīte…A radio vēl klausaties? Radiolugas?

  8. Radio Naba, tur saliidzinoshi maz reklaamu un citu meeslu. Zinjas gan tur kaadreiz naakas klausiities, bet tad var arii izsleegt uz 10 minuuteem. + tam visam diezgan daudz amizantu dziesmu, piemeeram “Andra dienasgraamata”. 🙂 Protams, kad saak skaneet kaut kaads trashmetaals, tad naakas paarsleegties uz kaadu citu.

  9. Radiolugām nav ne vains 🙂 Reti, tomēr klausos. TV? Nē, nekāda TV – posts un nelaimes no tāda. Par Arvīdu klīda leģendas. Nosmējos par Kimas piezīmi par serverīša rašanos saistībā ar Arvīdu 😀

  10. starpcitu, tam serverim būs jābūt super drošam, ja jau uz tā glabāsies tik daudz privātas informācijas. Otra lieta – drošas paroles – jo tās būs vajadzīgas, jo lai mazulis tiktu klāt no jebkuras vietas, un daudziem resursiem nozimē, būs daudz atvērti porti, zinot widnows, tad tur noteikti būs kāds, kas atklās kādas kļūdas un skaties, tevi pazīst visi mazie hakeri no ķīnas. Varbūt tas kādam liksies pieņemami. Ja M$ sanāks radīt kaut ko patiešām doršu, tad gan labi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.