Crazy Thoughts

Tīņi

Baismīgi interesanti. Esmu pamanījis ka iestājies brīdis kad uz Tīņiem skatos savādāk kā agrāk. Ja iepriekš viņi vienkārši eksistēja, un bija cilvēki atšķirīgā vecumā, tad tagad tie man sāk likties kā tāda suga, vai statuss. Vecs palieku vai?
Sēžu trolejbusā, iekāpj tīnis. Ko no tāda var sagaidīt? Principā dažas pamatlietas. Neveikls, neveikli apģērbies, drēbes par lielu, pirktas – uzreiz var redzēt – draugu iespaidā, jo sastāv no stilistiski nesaistītiem pseido brendu gabaliem (Eko, Fila, Nike, MASSDNM etc). Kabatā pēc iespējas vecāks novazāts kasešu pleijeris. Izvelk kādu ļoti apskrambātu Nokia telefonu un ieiet draugos caur wap (daži ieiet one elvē). Un aptuveni 50% gadījumu vienu roku glabā atvērtā čipsu pakā. Nav svarīgi vai tos ēd vai ne. Reizēm mobilā melodijas aizstāj walkmani, jo klausās tās. Skaļi. Mūsdienu tīnis.

8 Comments on “Tīņi

  1. Šajā sakarā atcerējos vienu smieklīgu (anekdotisku) atgadījumu iz dzīves.. Sēžu ForumCinemas gaidu filmu, blakus nostājas divi šādi stilīgie tīņi. Apģērbs 5x lielāks par pašiem. Biksēs varētu sabāzt vēl tādus 3 kā viņi.. Tad nu šie gudri sāk apspriest filmas.. Šis redzēts, šis super.. Hitman? Āaa. Tā jau tak bērnu filma.. 😀 Sēdēju un smaidīju.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.