Bicycle

Velo sezonas sākums

Pēc pāris mēnešu pauzes ko izraisīja pārmaiņus komandējumi, privātas darīšanas un brīžiem vienkārši slikums, šodien uz darbu atkal atbraucu ar velosipēdu. Pārējiem par lielu izbrīnu, jo normāls cilvēks sezonu pagājušonedēļ beidza. Toties man tāds atvieglojums – atšķirībā no sasmakušā transportā sēdēšanas brauciens ar velo ir tik skaists – no rīta viss apsarmojis un sasalis, tumšām violetām debesīm, kluss un mierīgs. Mans maršruts paša kontrolēts, jebkurā vietā varu piestāt un atpūsties vai ko nobildēt. Agrāk mana gada distance bija 3000km, šogad tikai 1300, tāpēc sajutos nedaudz nodevis šo pārvietošanās veidu. Jālabojas.

20 Comments on “Velo sezonas sākums

  1. Pareiza apģērba iztrūkums šo pārvietošanās veidu šajā laikā var pamatīgi sabojāt.Bet cik nu var redzēt uz ceļiem, tad liela daļa velobraucēju ir labi ekipēti.

  2. vienīgie nosacījumi, lai brauktu ar velosipēdu:1) ir kur braukt
    2) ir ar ko braukt
    3) ir sauss laiks (ūdens vai nu nav/nekrīt virsū vai ari ir pieejams sasalušā veidā)

    pēc mana definējuma – šis ir ļoti piemērots laiks, lai turpinātu brauikt ar velosipēdu.

  3. Kad es braucu uz mācībam – transport nav piesmacis un pilns.6:00 no rīta tas ir veess un atsvaidzinoshs. katru dienu sanaak braukt ar vieniem un tiem pashiem cilveekiem – pilns buss ar paziistamaam tanteem, kas lielaakoties straadaa kafeniicaas kaadaas lielaas teritorijaas un ~50 gadiigiem onkuljiem, kas seezh par apsargiem tajaas pashaas lielaas teritorijaas. Lielaakoties tie izsmelj visu 5min kraajumus un gan vienaa gan otraa valodaa, lai vareetu veelaak iedot saviem ruupniicas koleegjiem, un runaa par pensiju un inflaciju. Kas ir paarsteidzoshs, neskarot politiku – tikai summas un cenas 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.