Travel

5:0

River! Ceļš uz stadionu kā uz kara teritoriju, armija, policija, kādas 4-5 pārmeklēšanas, visur sētas un jau kilometru radiusā dzirdama dziedāšana no stadiona puses. Sadvabīgs piedzīvojums, atmosfēra, troksnis, GOOL!
Bet tas nav nedz sākums ne beigas, pirms tam ar kājām izstaigājām daudz interesantu pilsētas daļu, sākot ar mākslinieku ielu kur var nopirkt visādas roku darinātas lietas, un vēlāk nonākot La Boca rajonā, kas ir kas līdzīgs maskačkai (pēc būtības, ne izskata). Tur arī Boca futbola stadionu redzējām, kā arī daudzus aizdomīgus cilvēkus un neaizdomīgus cilvēkus kas ieteica paslēpt fotoaparātu somā. Atmosfēra diezgan ekstrēma, tāpēc nedaudz apskatījušies un izbaudījuši, iekāpām autobusā lai dotos atpakaļ. Izkāpām ātrāk lai paietu ar kājām, paēstu ķīniešu virtuvē un aplūkotu Obelisku un Jūlija avēniju, kas ar 20 joslām ir platākā iela pasaulē.

Tālāk seko brauciens uz miljonāru rajonā esošo River stadionu, futbols, un tagad pēc brīža dosimies skatīties Tango, kas dzimis šai zemē.

4 Comments on “5:0

  1. oo, jaa, tam var piekrist! lai nu kur, bet Argentiinaa – tur pat pilniigs futbola niideejs vareetu tikt uz “kopiigaa viljnja” un klaigaat liidzi pilnaa balsii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.