Travel

mañana

Vakar vakarā uzsākām reģistrāciju DBreak bārā, bija vakara tusiņš ar dzērieniem un uzkodām, piereģistrējām kādus 75 atnākušos.
Vakars bija tīri labs un izdevies, atmosfēra jauka, iespēams tāpēc ka priekš MUM tā bija pirmā reize kad fonā bija mūzika.

Šodien savukārt pats pasākums, no rīta milzīgs haoss, jo visi nāca uzreiz un stājās rindā, kas bija tik gara ka pat gāja lejā pa trepēm uz pirmo stāvu. Reģistrējām es ar Dārtu divatā, un ja nebūtu viņas ar savām spāņu valodas zināšanām, būtu sliktāk kā slikti, jo principā te nav neviena kas angliski runātu tekoši, ir kādi 10 kas runā ļoti slikti, un pārējie nerunā nemaz vai burto.

Kopā ieradās ap 250 cilvēku, un 200 cilvēkiem paredzētajā zālē tas izskatījās diezgan iespaidīgi. Prezentācijas un saturs bija ļoti labs, un pasākums pavisam izdevies. Pats arī noprezentēju jaunos produktus, un vispār mani te kā kautkādu rokzvaigzni uztver. Fotografējas un prasa autogrāfus. Forši kad cilvēki nāk un stāsta cik daudz esmu viņiem palīdzējis. Tagad ir pusseptiņi un beidzot esmu atpakaļ istabiņā, atvelku elpu. Vēl tāda pati rītdiena, un tad brīvāks.

Izskatās ka svētdien iesim uz kautkādu kruto Argentīnas futbola komandu spēli stadionā ar 50000 cilvēkiem. Žēl bet īpaši izbaudīt es to nevarēšu, jo neesmu nekāds sporta cienītājs.

Ā un vēl interesants fakts – bijām tradicionālā steika restorānā un neskaitot visu citu ko tur nobaudīju, izdzēru arī tādu pusglāzi dārga argentīniešu vīna – tomēr jau aiz cieņas pret valsti nevarēju atteikt. Nezinātājiem protams tas liekas normāli, tāpēc paskaidrošu ka tas ir lielākais alkohola daudzums ko vienā piegājienā jebkad esmu izdzēris.

Tāds lūk īsumā atskats uz pēdējām dienām.

12 Comments on “mañana

  1. nu redz tagad tu vari sajust sava darba augljus 🙂 ieprieksh tik shkendeejies, ka shie suuta e-mailus tulkotus ar autotuulkotaaju no spaanju uz anglju valodu

  2. taa kaa tu shajaa gadiijumaa esi lielisks “atskaites punkts” – kaads tev shkjita tas viins? mosh veelies meegjinaat kaut ko taadu no turienes atvest maajup?

  3. Andrejam, es jau zin ka parasti tie dārgie garšo tikai speciālistiem un pazinējiem. Nu kāds nu viņš var būt, skābeni sauss un diezgan stiprs (franču vīni esot ūdens).

  4. Tātad – kā NR “iebarot” alkoholu:
    1) aizved uz kādu valsti, kur gatavo labu vīnu un ir labas traīcijas vīna gatavošana (Argentīna, čīle, Austrālija)

    2) nopērc labāko vīnu kādu vari, kas būs sarkans un biezs kā asins. V”ins ar savu neatkārtojamo garšu no vīnogām, kuras nekad nav redzētas francijā 🙂

    3) pacienā NR 😀

    p.s. visi punkti obligāti, itsevišķi pirmais.

    p.p.s. jā, jāmācās spāņu valoda, kat vai tādēļ, ka tā, liekās ir trešā izpla’tītākā pasailē aiz ķīniešiem un indiešiem, un skan jauki 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.