Environment

Rīgas gaiss

Katru dienu braucu ~20km ar velosipēdu, t.i. uz darbu un atpakaļ. Tā kā ārā ir samērā silts, braucu tādās kā čībās. Interesanta lieta ko esmu pamanījis ir ka pietiek aizbraukt uz darbu, lai kājas man būtu pārklātas ar tādu melnīgsnēju netīrumu kārtu. Papētot sīkāk izskatās ka viss velosipēds ir pārklāts ar tādiem pretīgiem melniem putekļiem. Es saprotu ka Rīga ne tuvu nav netīrakā pilsēta pasaulē, bet šis jau nu ir par daudz. Iepriekšējos gadus neko tādu nebiju novērojis tā ka nezinu vai asfalts būs vainīgs. Drīz jau kā Japāņi sāksim respiratoros staigāt?

20 Comments on “Rīgas gaiss

  1. njaa, atshkiriiba ir baigaa, aizbraucot arpus Rigas tak skiet, ka esi nonacis svaiga gaisa paradizee, tapeec noveerteeju tos mirkljus kaa pastaiga pa Kemeru, Cenas tiireli vai vienkarshi zalju pljavu Ligatnee vai Juurmalaa, vai jebkur citur. Plus jo karstaaks jo situacija bediigaka

  2. Esmu izdarījis tādus pašus novērojumus. Un, patiesību sakot, Rīga ir baisi netīra – protams, varbūt ne salīdzinājumā ar kaut kādām tur mega metropolēm iz Maskavas vai Tokijas kategorijas, bet kā šāda izmēra pilsēta austrumeiropā Rīga ar tīrību neizceļas (nedomāju ar to ceļmalas drazas, bet tieši netīrumu daudzumu gaisā)

  3. Onka, es jūtu Tev līdzi. Bet var’but Tu esi dzimis ar melnām kājām ?
    Apraksti lūdzu sīkāk. Kāja sākas no gurniem tipa un beidzas līdz ar pēdu. Tu saki, ka Tev Kājas vienmēr. VIENMĒR. melnas, kā no kartupeļu talkas. Vai esi mēģinājis griesties pēc palīdzības ? varbūt tā ir kāda infekcijas slimība ?

    Labi labi, nesāc trakot. Man naida nav. Es tikai gribu kāda komentāra autoru pabaks’tit un trāpijies Tu. Žēl, ka Tu neesi Zandis :)))

  4. ha, arī tādā provincē kā Cēsis tāda problēma pastāv. 😉 man domāt, ka tur visvairāk vainojams karstais laiks, tak nenormāli sauss viss ir…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.