Notes - Travel

Orlando, FL

Viesnīca man gluži vai karaliska, ēdiens labs, cilvēki jauki, mašīnas lielas. Labi ka pirms braukšanas nosvēros, tagad domāju ka stipri būšu mainījies – pats mazākais appetizer te ir lielāks par jebko ko latvijā var dabūt, jo es vēl nevienu porciju te neesmu bijis spējīgs pabeigt līdz galam un katru reizi cenšos pasūtīt kautko maziņu. Un kolu te dod cik lien – dzērienu papildināšana visur ir bezmaksas un glāze ir teju vai litrīga. Vienās brokastīs bijām tādā Denny’s un pirmo reizi ēdu tipiskas amerikāņu brokastis, ar visām biezajām pankūkām un kļavu sīrupu. Šodien Jāņi paņēma desertu kas saucās ‘Death by Chocolate’ (māsai patiktu) un izmēra ziņā likās tā kā ceturtdaļā melones. Vai arbūza. Saldējums cietā šokolādes glazūŗā, ar šokolādes biskvītu un pāŗliets ar šokolādi. Žēl ka nebija fotoaparāta. Apmācība iet raiti, visi visu saprot; iepirkšanās aŗīdzan bija. Te viss ir tik lēts ka jau sāk pierast un arī 589$ projektors liekas padārgs. Nopirku 500Gb cieto disku (ārējo) par kādiem 65Ls (WD). Vispār te ir forši, ja vien nebūtu tik vientuļas tās šoseju ainavas, kas ir precīzi kā Dallasā. Tikai mūsu hoteļu rajons ir tāds smukāks ar zaļumiem un mākslīgiem ezeriņiem. Nekur tālu bijuši neesam, tik ar takšiem (līdz lielveikalam vienā virzienā 20$) pa rajonu pabraukājuši kādā 10km radiusā, un ar kājām līdz tuvējām ēstuvēm, kas te ir kā biezs. TGI Friday’s te ir baigi labais. Ok, signing off, jāiet gulēt.

24 Comments on “Orlando, FL

  1. Tu nevari pievareet lielaas porcijas taapeec, ka pusdienaas eed 2 maiziities/2 pankuukas un paareejo dienu dziivo pusbadaa. Kunjgis nav pieradis pie eediena. 🙂

  2. Klau, Varbūt esi ievērojis Cik tur piķo šitādas mantiņas:
    1. Canon EF 70-200mm F2.8 L
    2. Canon EF 70-200mm F4 L

    Māšuks teicās, ka līdz next 7dienai vēl tur dzīvosies, varbūt iznāk izdevība apskatīt. Tev tak foto arī interesē ?:)

  3. aa, man ieprieksheejais koments neipousteejaas. Bija taads: NR man skiet eed ok daudzuma zinjaa , bet ljoti leeeeeni.Maanis izklausaas peec kungii stuumeeja :)))))

  4. Sorry visiem, man tik daudz naudinjas nav lai visu atvestu 🙂 Un principaa laika arii nav, veikalaa tik divreiz esu bijis un liekas vairs nebushu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.