Review

Dreamgirls, Ed Wood

Nesaprotu kādēļ Zane man teica ka Dreamgirls esot īsa – ap stundu. Iespējams viņa noskatījās tikai pirmo pusi 🙂 Filma jauka, mazāk mūzikls – vairāk ka filma ar daudz mūzikas. Mūzika pati tiešām superīga, kvalitāte pat pārāk optimistiska, es skepiķis būdams jau ‘iegādājos’ pāris Supremes albumu, vakarā paklausīšos. Ja sižets būtu sakompresēts par kādām 30 minūtēm, būtu ideāli – savādāk likās par garu.
Ed Wood es nebiju redzējis, un biju pārsteigts par to ka tā vispār ir Burtona/Deppa filma. Interesanti kā tādas lietas var palaist garām. Filma jau konkrēti kreizī, galu galā pilnīgi trakie (un ģeniālie) Depps/Burtons taisa filmu par citiem trakajiem – kas gan tur sanāks 🙂 Bet filma man patika, it īpaši Ungāru Drakulas leģenda Bela Lugosi.

2 Comments on “Dreamgirls, Ed Wood

  1. nee, Zane nenoskatiijaas tikai pusi, jo mums shameejaa bija vienaa diskaa un es kaut kaa redzeeju visu. 🙂 bet iisa vinja toch nav. man tikai prieks, ka taa jaunaa aktrise dabuuja Oskaru – vinja TIESHAAm labi nospeeleeja, nemaz nerunaajot par dziedaashanu. esot American Idol otraas vietas ieguveeja. Shobriid panaakumu zinjaa smagi “iekabina” tai, kas bija pirmaa.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.