Notes

Adidas

Ja latviešu zemās pakāpes cilvēks krāj trešajam bembim vai braucienam uz ēģipti/turciju, tad krievu zemās pakāpes cilvēks krāj adidas produkcijai. Šodien vilcienā redzēju vienu noplukušu vīrieti ar pilnīgi jaunu adidas maisiņu, kur izskatījās bija tikko nopirkts treniņtērps. Pēc tam vilcienā redzēju divas dāmas, viena otrai rādija sevis nopirkto rozā t-kreklu ar adidas simbolu – cena uz birkas 19.99ls. Tas ir T-KREKLS! Un sievietes tadas parastas, ap 60 – droši vien kādā veikalā strādā. Es neatbalstu ne trešos bembjus, ne braucienus uz turciju; es vienkārši apbrīnoju mentalitāšu atšķirības. Savādi mēs esam.

4 Comments on “Adidas

  1. “tot kto nosit adidas tot paslednij p……” bij taads skaitaampantinsh skolas laikaa. a, kas labi tak stagaat treninjbiksees , viss veejojas, eerti – beerees, kazaas, ikdienaa, darbaa :))))))))))))))))))) Shausmas. Bet iisteniibaa es kaut kur dzirdeejusi, ka vinji taa gerbjas arii, lai atpaziitu viens otru – atpaziistamiibas ziime bandiitiem un tiem, kas grib vinjiem liidzinaaties. Iisteniibaa”taa nav tikai “mentalitāšu atšķirība”, jo man ir zinaami cilveeki, kas lai gan ir citas mentalitaates kaa saki, bet geerbjas vienkaarshi superiigi. Urlas ir gan starp latvieshiem, gan krieviem; gan starp sievieteem, gan vīriešiem.

  2. Man patiik liidziigs kontingents, kurus parasti redzu veikalaa Kruuza. Pagaajusho nedeelj redzeeju vienu veci, kas izskatiijaas defaulti – zilas treninjbixes(droshi vien Adidas), baltas botas, aadas jaka ir biezo oderi. Otrs vecis mazliet vecaaks par vinju, apgjeerbies tieshi taapat, tikai aadas jakas nav. Un kur vinji iekaapa? Jaunaa mersedesaa. 😉 Nebija vecs BMW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.