Notes - Technology

Softs

Nu kaapeec ir taa, ka tikai prieksh Mac ir pieejamas briinishkjiigas, vienkaarshas un smukas programmas vai nu bez maksas vai par ljoti leetu cenu.
Neliels piemeers. Pirmais ir Disco prieksh Mac, paareejie divi ir kontrasti prieksh Win. Kaa redzams vieniigie windows softi vai nu daargi, vai nesmuki. Visaam saliidzinaatajaam disku rakstiishanas progaam iespeejas ir vienaadas.:

1. Disco. 14$, 700Kb

2. Nero. 49Eur, 188Mb!

3. DeepBurner, 0$, 2.7Mb (negliits)

burn.png

6 Comments on “Softs

  1. paga – tu uzskati, ka nero ir ljoti leets? un deep burner jau arii uz logiem eksistee un izskataas taapat. turklaat man vismaz ir vienalga kaa man kaut kaada disku rakstiishanas proga izskataas, galvenais – lai funkcionee labi un ir pietiekami eerts interfeiss.

  2. Kursh peerk Nero? Droshi vien tas aabola softs ir labaaks, bet man nav iekostaa aabola opereetaajsisteemas un arii iisti nav veeleeshanaas experimenteet. Kameer viss straadaa uz windowsa un viss ir par briivu, tikmeer viss kaartiibaa, tas nekas, ka leenaak un tamliidziigi.

  3. Pirmais ir prieksh Mac, otrie divi ir piemeeri iz windows. Paskaidroju siikaak – pirmais softs ir mazinjsh, smuks, leets un prieksh mac. Otrie divi ir man zinaamaakie windows softi – nesmuki, lieli un daargi. (deepburn ieliku objektiiva saliidzinaajuma deelj, lai gan vinsh situaaciju ar savu `skaisto` interfeisu neglaabj)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.