Notes

Tapat par naudu un varu

Kad apstaajas naudas kaare, un kaapeec dazhiem taa apstaajas aatraak? Es nesaprotu tos cilveekus, kuri pelna tukstoshiem latu menesii un veel ciinaas par lielaakaam summaam, megina dazhaadus aplinkus celjus kapitaala pavairoshanai, riskee utt. Nerunaajot par cilveekiem kuru iekraajumi meeraami miljardos. Ja man butu paris miljonu personigo lidzeklju, es nedomaju ka es ipashi turpinaatu ciiniities taalaak. Bojaat nervus, teereet laiku, ieguldiit savu dziivi biznesaa … Cilveekam nav laika dziivot, vinsh dziivo tikai biznesaa. Lai gan var buut ka vinjiem taa arii ir dziives jeega? Katrs jau skataas savaadaak. Droshi vien tur naudas azarts jau ir apstaajies un saakas varas kaare…

24 Comments on “Tapat par naudu un varu

  1. Tas ir bizness: jo vairaak tev ir jo vairaak arii vari zaudeet. Apetiite rodas eedot utt. lai ieliktu sev maaksliigos zobus vajadziigi 16 000 Ls :))))

  2. Manas prasiibas ir zemas – es tikai gribeetu pieraadiit, ka esmu tieshais un vieniigais Kargina un Shkjeeles mantinieks, plus uzzinaat, ka vinjiem par abiem divas nedeeljas ko dziivot atlikushas. Tad mani finansiaalie jautaajumi vairs neuztrauktu.

  3. Liencha said:

    Tas ir bizness: jo vairaak tev ir jo vairaak arii vari zaudeet. Apetiite rodas eedot utt. lai ieliktu sev maaksliigos zobus vajadziigi 16 000 Ls :))))

    nav gan! mazaak …

  4. tieshaam, Liencha, kur taadu summu raavi? es tagad negribu atklaat senus nosleepumus, taapeec par saviem porcelaana zhokljiem nerunaashu, tachu lai 16 tuukstoshus savaaktu, tur katraa ilknii pa iPod-am buutu jaaiemontee un viss veel ar inkrustaacijaam “jaanotaisa”, i veel tad paliktu paari kaadam Havaju salu celjojumam…

  5. btw, Normunda jaunskungam tie lapas dizaini kaa luksofori uz briiviibas ielas…. midzhinaas…. 😉

  6. Hm, 7. koments pazudis, labi meeginaashu veelreiz zobu implanti maksaa no 400 – 700 Ls viens. taatad, ja liek 32 visus zobus, iespeejams, ka kaadu atlaidi var dabuut, bet tas maksaa to cenu. ieprieksh biju ielikusi linku ar cenraazhiem.

  7. taa, nedaudz paintereseejos. normaals cilveeks neliek implantus, liek tiltus un kronjus. arii biezie. jo implantu liek tikai ipashos gadijumos, plus tev pusgadu jastaiga ar titaana skruuvi ceriibaa ka taa ieaugs. neesmu redzeejis ka kautkadi aktieri piemeram pusgadu bez zobiem apkart vazatos 🙂 taisa vai nu robu restauraaciju vai liek lietos kronjus un tiltus. tas ir leetaak un izskataas kaa pilniigi jauni zobi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.