Notes

Nefantaazija

Shodien galvaa kautkaads tukshums. Laiks velkaas, darbi izdariiti. Ausis nedaudz vel aizkritushas, tapec muziku neesmu sen klausiijies. Ar riteni ar veel braucis ne. Shogad veelu sanaak. Liekas auto tomer netaisiisim. Citaadi izlaidiisimies un nebus nekaadas velo braukshanas vairs. Jau tagad juutu kaa mainaas domaashana tikliidz ir briivi pieejams auto. Starp citu paklausiijos Atomic Rooster – riktiigi labs progroks. Dabuushu normaala kvalitaatee un tad iPodaa noklausiishos pilniibaa. Darbaa notiek pedejie gatavoshanaas pasaakumi lidz braucam uz dallasu. Tas bus liekas 28tajaa aprilii. Visu laiku praataa taada neraatna doma no turienes Applestore atvest Mac’u bet liekas tomer sakraashu vairak naudinjas un nopirkshu tepat, ar garantiju un bez sutishanas probleemaam. Arii auto remonta izdevumi atkriit, taapeec var nedaudz atljauties. Lai sirds mieriiga 🙂 Nu taa, tas pagaidaam viss. Galiigi nav fantaazijas kautko sakariigu uzrakstiit

18 Comments on “Nefantaazija

  1. Atomic Rooster ir pa vidu starp progroku un agriino haardroku, vismaz man taa liekas. Spriezhot peec kaartiigaas eergjelju spiidzinaashanas tieshaam baudaamaa veidaa. Nobody Else kaut kaa pielipis, ieseedies galvaa, laba dziesma.

  2. Atljaushos nepiekrist, ka progroks un agriinais haardroks ir viens un tas pats. agriinais haardroks ir Deep Purple, Led Zep un Black Sabbath. vai patieshaam tavupraat Jethro Tull un King Crimson ir iipashi liidziigi Ozijam? Atomic Rooster patieshaam vairaak uz hardrock velk.

  3. taisniiba gan. bet prog ir smagaakais no alternatiivajiem psihodeeliskajiem. bet par to jau var baigi strideties, man pasham liekas ka strikts stilu iedalijums nemaz nav iespejams. atomic rooster gan man vairak uz KK vilka, ne uz hardrock (20th century schizoid man lidzibas?).

  4. Atomic Rooster man atgaadina Deep Purple (eergjeles, Hammond un citi briinumverkji ar taustinjiem!) un, jaa, King Crimson arii – tieshi taa progresiivaa smaguma deelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.