Notes

Arhiivs

Tikko ieveroju ka arhiivaa ir tikai rakstu iisaa ievaddalja, garais teksts kas tika likts pie `more` ir zudis kautkur. Laba zinja ir taada, ka parasti rakstus rakstiju tikai ievaddaljaa. Bet nu taa kaa dati pashi par sevi man ir, liekas vajadzes ar rokam iet cauri pilnigi visiem rakstiem (no 2003 gada) un likt klat pazudushos tekstus, likt pareizo autoru, labot garumziimes. Siici, briest talka. Ka neka tur 4 dalja ir tavi raksti.

18 Comments on “Arhiivs

  1. vajag, vajag. es jau pirms kaada briizha pamaniiju shito lietu un ljoti noshokeejos, jo es tiiri biezhi lietoju to “more” vai “article follows”. vajadzees riktiigi pastraadaat. bet to kaut kad novembrii, tad buus drusku briivaaks.

  2. man ir saglabaajies vecaas maajas lapas viens arhiibs, kur ir tikai mani raksti ar maniem komentaariem. liidz ar to lielaakaa dalja arhiiva ir tur. paareejo var arii ar rokam no tava lielaa arhiiva faila (ja sapratu pareizi) izkopeet.

  3. nee ne man ari tas viss ir, nevajag. vienigais darbs ir no tiem teksta failiem `more` dalju piekopet klat shim te isajam daljam, plus izlabot nepareizi importetas garumzimes un pielikt pareizo autoru. tas viss notiek aatri un vienkarshi, tikai jasak darit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.