Notes

Bestelleri

Meegjinaaju vakar graamatu veikalaa jaunu graamatu atrast. Man gan veel palicis angliskais Mishima un kjiinas Vilinaajums (kursh gan ir sarakstiits taadaa bestselliriskaa stilaa), bet meegjinaaju jau kautko jaunu atrast. Tieshi tas bestselleriskais stils mani kaitina. Es pat nezinu kaa lai to apraksta, bet to uzreiz var just izlasot paaris teikumus nejaushi izveeleetaa lappusee. Pirmkaart jau laikam personu vaardu, vietu izveele. Tad veel tas ka vienmeer tiek piemineetas automashiinu markas, aviizhu nosaukumi, cigareshu brendi. Piemeeram “Dzheks Alisons nospljaavaas un izdzeesa Marlboro markas cigareti pret galdu.” Eeeek, kas taa par kjiinieshu graamatu, kautkaads Denbraunisms. Ir kautkaada graamata SAMU RAJS. Pec apraksta interesanta, bet sarakstiits kautkada nepatiikamaa valodaa, nu taads bestsellerisms. Buus jaaaiziet uz kadu lielaaku graamatu veikalu, mosh veel kas sakariigs ir tulkots. Ja nee, meegjinaashu angliski lasiit.

8 Comments on “Bestelleri

  1. Tas ir nevis bestsellerisms, bet gan autoram attieciigaas kompaanijas maksaa naudu par reklaamu. Bet par ieshanu mekleet graamatas uz lielaaku veikalu – “Just do it. Nike.” Tachu nevajag lasiit tikai “izmekleeta stila” graamatas, kaa teikt “Stilam nav noziimes. Visu izshkjir slaapes. Sprite”
    Kzh, nodzeeshot pret galdu “Camel” markas cigareti, joprojaam turot rokaa glaazi ar “Bacardi”

    :)))

  2. var but ka maksaa, bet mani tas kaitina. un ne jau tikai brendi, pats stils ir taads leets (nu ja ka leets, ja autori nebuutu leeti, vinjiem neintereseetu idiotisku sponsoru iepiishana sizhetaa, vieniigi es shaubos ka no taa vinji tiks valjaa no leetuma).
    kazhem laikam jau arii ik pa teikumam kaads ir samaksaajis, kaa es skatos. N, censhoties apguut latvieshu diaktriskaas ziimes.

  3. Nee, Normi, ne vienmeer viss ir koka kola! Es neesmu peerkams – ieprieksheejaa postaa pirmais teikums bija pilniigi nekomerciaals gluzhi kaa “Adidas” krosenes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.